Началникът на пожарната в Елхово гл. инспектор Стоян Тенев се пенсионира, изпратиха го с почести (+снимки и видео)

Публикувано преди 1 месец  |  Видео, Общество

Днес бе последният работен ден на началника на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Елхово главен инспектор Стоян Тенев. От утре той вече ще е пенсионер след 39 години в редиците на националната пожарна и МВР, като цяло.

На своя рожден ден, който беше и последен работен ден за него гл. инспектор получи стотици поздрави от бивши и настоящи колеги, близки и приятели.

На 26 април Тенев навършва 60 г., което е пределната възраст за работа в МВР.

За проявения професионализъм и себеотдаване в своята дългогодишна професионална дейност на РС ПБЗН-Елхово той бе удостоен с Почетен знак на МВР 3-та степен, който му бе връчен от комисар Кольо Гяуров, директор на РД ПБЗН – Ямбол. Това е едно от най-високите отличия във вътрешното министерство.

От името на ръководството на РДПБЗН-Елхово комисар Кольо Гяуров пожела на главен инспектор Стоян Тенев преди всичко крепко здраве и завидно дълголетие, спокоен и щастлив пенсионерски живот, успехи във всяко начинание. Колегите му от Елхово, Болярово и областта го увериха, че вратите на пожарната остават винаги отворени за него.Статията е публикувана на 26 април 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
ВСС продължава казуса с Гешев на 12 юни, главният прокурор с обръщение към нацията днес
След близо 14 часа Пленумът на ВСС сложи пауза на заседанието си, на което обсъждаше искането за ... прочетете още »
Времето днес, прогноза за петък, 9 юни: Слънчево, вероятни валежи само в планините на запад
Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Вероятност за валежи, придружени от гръмотевици, има само в планинските ... прочетете още »
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »