Началникът на пожарната в Елхово гл. инспектор Стоян Тенев се пенсионира, изпратиха го с почести (+снимки и видео)

Публикувано преди 1 година  |  Видео, Общество

Днес бе последният работен ден на началника на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Елхово главен инспектор Стоян Тенев. От утре той вече ще е пенсионер след 39 години в редиците на националната пожарна и МВР, като цяло.

На своя рожден ден, който беше и последен работен ден за него гл. инспектор получи стотици поздрави от бивши и настоящи колеги, близки и приятели.

На 26 април Тенев навършва 60 г., което е пределната възраст за работа в МВР.

За проявения професионализъм и себеотдаване в своята дългогодишна професионална дейност на РС ПБЗН-Елхово той бе удостоен с Почетен знак на МВР 3-та степен, който му бе връчен от комисар Кольо Гяуров, директор на РД ПБЗН – Ямбол. Това е едно от най-високите отличия във вътрешното министерство.

От името на ръководството на РДПБЗН-Елхово комисар Кольо Гяуров пожела на главен инспектор Стоян Тенев преди всичко крепко здраве и завидно дълголетие, спокоен и щастлив пенсионерски живот, успехи във всяко начинание. Колегите му от Елхово, Болярово и областта го увериха, че вратите на пожарната остават винаги отворени за него.


Статията е публикувана на 26 април 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА