Видео и Снимки: Д-р Парапанова бе представена официално пред персонала на елховската болница

Публикувано преди 12 години  |  Видео, Интервю, Общество, Снимки

В 12:30 часа днес новоизбраният управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕООД – Елхово д-р Ангелина Парапанова, бе представена пред персонала на лечебното заведение лично от кмета на община Елхово Петър Киров. На представянето бе и Председателя на Общински съвет Елхово – Николай Тончев.

Давам си ясна сметка, че тепърва предстои много работа, а и се надявам с подкрепата на целия колектив на болницата, на местната власт в лицето на общинския съвет, общинска администрация и новия управител ще успеем да стабилизираме болницата”, това сподели г-н Киров пред колектива на елховската болница. Той припомни на всички, че в конкурсната надпревара за мястото на управител на елховската болница са участвали двама кандидати. Д-р Ангелина Парапанова и Д-р Борис Чорбаджийски. Кметът Киров пожела успех на Д-р Парапанова, след което я представи официално пред колектива на МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕООД – Елхово.

Загубили сме доверието на много от пациентите и за това трябва да им го възвърнем. Без пациенти няма болница. Надявам се всичко това да го сторим заедно с общи усилия. Ще се опирам изключително много на медицинския съвет, а това са всички завеждащи отделения и управителя на лечебното заведение”, това бяха само част от думите на новоизбраният управител д-р Парапанова пред събралия се персонал на лечебното заведение.

Д-р Парапанова е работила в МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕООД – Елхово от 1 декември 1988 година до 2010 година, а последната година и половина е работила в МБАЛ “Св. Пантелеймон” Ямбол отново като рентгенолог. Като цяло за професията рентгенолог и за специалистите в тази област, тя споделя, че това са лекари в сянка, тъй като те нямат пряк контакт с пациентите, както другите специалисти в различните области, които редовно ходят на визитации, правят прегледи и като цяло имат повече контакти с пациентите.

Припомняме ви, че след решение на ОбС-Елхово за стартиране на конкурс за управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕООД – Елхово още в началото на тази година и след спечелването на конкурса от Д-р Ангелина Парапанова, а на свое редовно заседание провело се на 22 март, общинските съветници гласуваха единодушно за това д-р Ангелина Парапанова да бъде нов управител на болницата в град Елхово.

Видео:

Снимки: [nggallery id=“428″]


Статията е публикувана на 18 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА