Видео и снимки: Утре община Елхово открива официално спортните площадки със спортни игри и поп-рок концерт

Публикувано преди 12 години  |  Видео, Общество, Снимки

Дейностите по мащабният проект на Община Елхово и Областен Одрински съюз за централно и селско подпомагане – „Създаване на отдих, спорт и туризъм в градовете Едирне и Елхово” и по специално работата по спортните площадки в град Елхово приключиха преди дни.

Като част от предвидените дейностите по проекта утре /19 октомври 2012г./ от 14.00 часа, ще се организират спортни състезания с отбори от Република Турция и Република България. Спортовете, в който двете съседски държави ще премерят сили са: баскетбол, тенис, футбол на малки врати, както и демонстрация по река Тунджа с каяк.

Състезанията ще се провеждат на възстановените по проекта спортни площадки в пред парковото пространство в Елхово. Предвидени са награди за участниците в състезанията.

От 17:30 часа ще се проведе и официалното откриване на спортните площадки, а поп-рок група AfterTaste ще пеят на живо минути след официалната церемония.

Групата AfterTaste издава своя дебютен албум със заглавието “Grow Up”в края на месец май. Той съдържа общо 10 песни, като 5 са на български и 5 на английски език. Паралелно с това снимат три видео клипа – към песните “Тя”, “Един за Друг″ и “Drop Dead”.

[nggallery id=“658″]


Статията е публикувана на 18 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА