Захари Янакиев от Елхово разсмя Слави на два пъти и спечели 2000 лева

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Общество

Захари Янакиев от Елхово се представи в предаването „Шоуто на Слави“, което бе излъчени в петък. То бе посветено на новият проект на Слави Трифонов – „Разсмей Слави“.

Целта на всеки от участниците е да разсмее водещия в рамките на 90 секунди и веднага печели 500 лева. Ако го разсмее втори път – получава още 1500 лева и право да участва за спечелването на голямата награда – чисто нов високопроходим автомобил пикап, пълен с екстри. А в каросерията на пикапа – подарък агне. Участниците имат възможност да разсмеят шоумена с виц, история, имитация, танц и т.н.

Захари се появи в мъжка народна носия, с цветна перука на главата, а главният сценарист на Слави – Иво Сиромахов се пошегува с него, че прилича на нещо средно между Петя Боюклиева и Валя Балканска.

Представянето на Захари бе блестящо, като и в двата опита той успя да разсмее Слави и спечели заслужено общо 2000 лева и право да участва във финала.

Захари в момента учи в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив. Вижте повече в публикуваното видео излъчено по bTV.

Снимки и Видео: bTV & Шоуто на Слави


Статията е публикувана на 17 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА