Йордан Митев спечели коледния турнир по тенис на маса организиран от Община Елхово (+снимки)

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

В спортната зала на град Елхово се проведе Коледен турнир по тенис на маса. Организатор на спортната проява бе Община Елхово. В надпреварата заявиха общо желание за участие 16 души, които бяха разпределени в групи, а победителите от групите се изправиха в директни елиминации.

Турнирът се проведе в рамките на близо три часа, като паралелно състезателите участваха на три отделни маси. След оспорвана надпревара на първо място се класира Йордан Митев. За да извоюва първото място той надигра във финалната среща Ивайло Гинчев, който спечели сребърното отличие, а на трето място се класира Галин Димов.

Победителите получиха грамоти и парични награди осигурени от Община Елхово. На събитието днес присъстваха Християн Кускунов – Председател на ОбС-Елхово, Петър Гендов – кмет на Община Елхово, общински съветници от ОбС-Елхово, както и любители на този атрактивен и популярен в град Елхово спорт.

Победителят Йордан Митев печели поредно отличие тази година в град Елхово. Припомняме Ви, че той спечели тенис турнира посветен на празника на Елхово през месец март, който отново бе организиран от Община Елхово. Йордан Митев е национален параспортист, който е трикратен балкански шампион, многократен победител на национални и международни първенства.Статията е публикувана на 21 декември 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Растителните диети снижават риска от сънна апнея, съобщи ДПА, позовавайки се на ...
Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 18, ...
Министър-председателят акад. Николай Денков заяви, че е нормално когато се инициира политическо ...
Надявам се още днес да има работещи комисии в Столичния общински съвет, ...
Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Дани Алвеш бе признат ...
Мадалина Геня е модел и актриса. Дамата направи фурор с филма Дълбок ...
Украйна все още може да спечели войната, започната от Русия. За да ...
Министърът на отбраната на Беларус, Виктор Хренин заяви, че Украйна е съсродоточила ...