ГЕРБ представи официално листата си за кандидат депутати в област Ямбол

Публикувано преди 11 години  |  Видео

inИновативна и честна кампания ще води на предстоящите парламентарни избори ПП ГЕРБ в Ямбол. Това заяви при представянето на  кандидатдепутатската листа на партията в града областният лидер на ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов. Водач на листата за Ямболска област е баскетболният треньор Иван Чолаков. Областният управител Димитър Иванов е втори в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ, на трета позиция е икономистът Мария Петрова – Минчева от Елхово. Тя вече е със стаж в Народното събрание. Мария Петрова влезе на мястото на конституционния съдия Анастас Анастасов. Четвъртото място е за д-р Юлиян Папашимов, следват преподавателят по физкултура Атанас Христов, д-р Панайот Диманов, Светлана Сарандева и бившият кмет на село Ханово Желязко Дичев.

Георги Славов определи кандидатдепутатската листа като печелившият отбор, който в рамките на предизборната кампания, ще се бори да докаже на всички ямболлии, че това са хората, които ще защитават интересите на Ямболска област. „Независимо от това на кое място в листата е всеки, то той има честта и отговорността да носи бремето на доказването, че ПП ГЕРБ е тази, която както последните три години и половина така и следващите четири години ще успее да изведе държавата от тежките проблеми, а нашите кандидати ще успеят да допринесат максимално за решаването на всички наболели проблеми, които касаят областта”, беше категоричен Славов. Той допълни, че онова, което ги различава от останалите, е че основен акцент при определянето на кандидатите  е бил  техният опит, младост и максимално широко покритие на професиите им.

Георги Славов заяви, че не се страхуват от дебати  с опонентите си, но според него, е по-добре диалогът да се води с гражданите, които да кажат проблемите си. Славов посочи, че в листата на ямболските гербери има нови лица, тъй като не бива да има професия депутат. От понеделник областният управител Димитър Иванов излиза в отпуск. Той ще бъде заместван от заместник областния управител на Ямбол Нели Кадиева. Всеки от кандидатите  на ПП ГЕРБ е от Ямбол или областта. Те живият и  работят тук затова и познават проблемите и болките на хората, допълниха още от предизборния щаб на партията в  Ямбол.


*Видео: zonayambol.com


Статията е публикувана на 5 април 2013

Следете ни в Google News Showcase