Снимки и видео: ПП ГЕРБ стартира кампанията на 15 април с номер 15 в община Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Снимки

gerb2Символично с бюлетина номер 15 на предстоящите парламентарни избори, точно на 15 април близо 100 членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в община Елхово се събраха снощи в град Елхово и заедно с кандидатите за народни представители на партията в 31 многомандатен избирателен район откриха предизборната кампания в Община Елхово. Общинският координатор на ПП ГЕРБ и действащ кмет на община Елхово Петър Киров представи кандидат-депутатите пред членовете и симпатизантите на партията в предизборния щаб в град Елхово.

Началото на събитието бе предхождано от водосвет за здраве и успение, който се проведе в храм ”Св. Димитър” в Елхово.

Петър Киров определи кандидат депутатската листа като печелившият отбор, който в рамките на предизборната кампания, ще се бори да докаже на всички хора в област Ямбол, че това са политиците, които ще защитават интересите на Ямболска област, и че не случайно от 2007 година насам ПП ГЕРБ е печелила изборната надпревара винаги.

„Кампанията през следващите четири седмици ще бъде позитивна, каквато е била винаги, ще наблегнем пред обществеността на свършената работа, както на регионално ниво така и на национално“ – сподели още Общинският координатор на ПП ГЕРБ в община Елхово.

Всичките осем кандидат депутати от листата на ПП ГЕРБ присъстваха в предизборния щаб на партията, а разбираемо най-голяма подкрепа получи депутатката от 41 Народно събрание г-жа Мария Петрова-Минчева, която е трета в кандидат депутатската листа.

Любопитното е, че трима от първите четири в листата на ПП ГЕРБ по един или друг начин са свързани с град Елхово. Водача на листата г-н Иван Чолаков е роден в град Елхово и с потекло от село Гранитово, г-жа Мария Петрова-Минчева е родена в Елхово, живее и работи тук, а д-р Папашимов, който е четвърти в кандидат депутатската листа е работил като стоматолог в село Маломирово в продължение на 10 години.

Видео репортаж от представянето на ПП ГЕРБ в Елхово

Фото репортаж от представянето на ПП ГЕРБ в Елхово
[nggallery id=“928″]


Избори 2013
Купуването и продаването на гласове е престъпление


Статията е публикувана на 16 април 2013

Следете ни в Google News Showcase