Видео: Пълен запис от концерта на ЦДГ Надежда, който се проведе на 27 май 2013г.

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Общество

Броени дни преди празника на детето в ЦДГ ”Надежда” се проведе шарен и красив концерт, в който взеха участие всички групи на целодневнатото детско заведение. Днешния празник беше посветен на предстоящият празник на детето 1-ви юни и на бъдещите първокласници, които завършват в подготвителните групи.

Концертът беше последната официална изява за бъдещите първокласници от група „Славейче“ и „Червена шапчица“, които през последните четири години заедно са научили много от своите учители, а група „Слънчо” излезе на голямата сцена за първи път, където представиха „Патешки танц”.

В едночасовата програма развълнуваните родители и гости на концерта успяха да видят: Децата от вокалната група на детската градина с ръководител г-жа Стоянова, мажоретките на детската градина , с ръководител Цветанка Христова, малките балерини на Милена Вълева, палавниците от група ,,Слънчо” с учителки Минева и Тонева и техният ,,Патешки танц”, Моряшки танц и децата от гр. ,,Звънче”, с учителки Гинкова и Хаджиева, „Танц на цветята”, на децата от гр.,,Маргаритка”с учителки Стоянова и Шидерова, „Валс” на децата от група ,,Червена шапчица” с госпожи Николова и Георгиева, танц ,,Полка” на децата от група ,,Щурче”с учителки Митева и Димова, ,,Диско танц” на децата от група ,,Славейче” с учителки Манолова и Михайлова, както и соловите изпълнения Ива Коприва от група ,,Маргаритка” и Митко от група ,,Славейче”, Еми и Теди от група ,,Червена шапчица”, Рада Мария от група ,,Червена шапчица”, както и големите и малките танцьори от групата за народни танци с ръководител г-жа Николова.

Повече информация за концерта…


Статията е публикувана на 28 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА