Пълен видеозапис и снимки: 10 години група за автентичен фолклор с ръководител Пенка Кючукова

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Общество, Снимки

konКато част от празничната програма по повод 120 години от съществуването на Читалище „Развитие – 1893“ – Елхово, която изпълни календара със събития през цялата седмица, вчера в големия салон на културното средище се проведе юбилеен концерт – 10 години група за автентичен фолклор с ръководител Пенка Кючукова.

Близо час продължи концерта, който изпълни с радост и емоция присъстващите в залата. Певческата група за автентичен фолклор с ръководител Пенка Кючукова вече 10 години работи активно и допринася за запазване и разпространяване на фолклорното богатство на родния край. Изключително активно се включват във всички местни празници и мероприятия.

Празничната програма продължава днес от 18 часа с постановката на самодейния театрален колектив с ръководител Ивана Кърева „Районна болница”. В четвъртък 30 май от 18 часа отново в Читалище „Развитие- 1893” ще се проведе литературна вечер на библиотеката, а в последния работен ден от 18 часа е фолклорният концерт на самодейните състави на Читалище „Развитие- 1893” – Елхово.

Снимки:

[nggallery id=“1033″]

Пълен видеозапис:


Статията е публикувана на 29 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА