Снимки и Видео: Троен празник в ОДЗ „Невен“ – Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Образование, Снимки

neveВ навечерието на деня на детето 1 юни – своя троен празник отпразнуваха децата и колектива на ОДЗ „Невен“ – Елхово. Троен понеже освен празника на детето се отбеляза 38 години от създаването на детското заведение, както и последен ден за децата от подготвителните групи, които от септември месец ще прекрачат прага на основните училища.

Убедени сме, че само с грижа и обич към децата, ще успеем да изградим мечтания по-добър свят. Няма друга по-качествена и достойна работа от тази да работиш за духовното израстване и развитие на детето си.“ Това сподели пред присъстващите Донка Попова – Директор на ОДЗ „Невен“ – Елхово.

Тя подчерта, че служителите на детското заведение имат честта да работят благородната професия, с която могат да водят за ръка, бъдещето на своята родина. Важната им мисия е да създават и възпитават човек.

Тази година гости на празника бяха: Жана Ангелова – главен експерт образование към Община Елхово, членове на настоятелството, родители и бивши възпитаници на детската градина.
Празника премина под инициативите, с които детското заведение се включи в кампанията „Участвам и променям“, на тема „Физическо здраве“. Децата, чрез музика и танци представиха дейностите в кампанията на различни теми: хигиена на ръцете, аеробика за здраве, какво усмивката разкрива и какво я прави по-красива, зная и спазвам правилата за движение, изкуство е да се храним здравословно. Чрез тези знания ОДЗ „Невен“ – Елхово успява да разкрива на децата поведението и дейностите за здравословен начин на живот.

В детската градина са приети 218 деца, от които 43 в подготвителна група, които на есен ще постъпят в първи клас. На тържеството провело се вчера, бъдещите първокласници се разделиха с детската градина.
Снимки:
[nggallery id=“1045″]
Видео:


Статията е публикувана на 1 юни 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА