Видео: Късмет споходи жена родом от Елхово в Националната лотария

Публикувано преди 11 години  |  Видео, Общество

dianaЖена родом от град Елхово, но представена в телевизионното шоу от град Бургас спечели 35 000 лв. от телевизионната игра по Нова ТВ „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров, което бе излъчено на 1-ви юни. 30-годишната администраторка в хотел Диана Митева разказа, че през месец октомври очаква бебе. Тя спечели честно сумата от 35 000 лева в играта „Мега джакпот“. Диана живее в Бургас от 13 години, но тя не пропусна да отбележи факта, че е родом от град Елхово.

В тази игра трябва да се познае дали във всяка от 11-те въртящи се сфери на „Национална лотария“ ще се падне по-голямо или по-малко число от предходното, най-голямото е 50. С всяко уцелване на резултата, спечелената сума се увеличава, максимумът бе 160 000 лв. Участникът има право на една грешка и на отказване, когато реши. След първата си грешка и достигане до 20 000 лв. Диана продължи да играе, но достигайки сумата от 35 000 лева тя се отказа от участие и си тръгна с тази сума.

Диана Митева сподели, че голяма част от сумата ще използва за обзавеждане на новозакупеното им жилище, заедно с нейния годеник, а вероятно ще задели част от сумата за мечтана почивка в Дубай. Нека да си ги харчи със здраве!


Статията е публикувана на 2 юни 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА