Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Елховският талант Атанас Анданов започна тренировки с английският футболен отбор за юноши – Йоувил таун

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Снимки, Спорт

naskoВъзпитаникът на Гимназия „Св.Климент Охридски”  – Атанас Иванов Анданов започва  тренировки по футбол още на седем годишна възраст в детската формация на ОФК –  Елхово. Именно тук той се състезаваше няколко години. През този период той се утвърди, като един перспективен футболист и неизменен титуляр в състава на елховската формация. Младата надежда показва завидни умения и упоритост в тренировките, които в последствие му помогнат това лято да бъде оценен и забелязан по време на проби от треньора на английският юношески футболен отбор – Йоувил таун, Югозападна Англия.

Градът Йоувил се намира на 209 километра югозападно от Лондон, неговият футболен отбор ФК „ Йоувил Таун”, чийто отбор се подвизава под прозвището „Дъ Гловърс”,  участва в Англия – Чемпиъншип. Атанас Анданов усилено тренира с юношите, като се стреми да балансира и с учението, тъй като той е записан да учи в „Уестфилд академи”. Също като своя идол Кристиано Роналдо и Анданов играе под номер седем, дано да му донесе късмет и да се превърне един ден в първокласен голмайстор като своя любимец.

Днес Наско Анданов е и рожденик. Ние от екипа на ElhovoNews.info, му пожелаваме много сбъднати мечти и успешна реализация.

[nggallery id=“1212″]


Статията е публикувана на 4 ноември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА