Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Видео и Снимки: Празничен концерт посветен на младостта в Читалище „Развитие – 1893” град Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Общество, Снимки

koncertВечер посветена  на младостта и таланта. Това бе мотото на празничния концерт на читалище „Развитие – 1893” град Елхово по повод коледните и новогодишни празници.

Този път организаторите  подариха на зрителите един различен спектакъл. Началото бе поставено с кратко пресъздаване на семейно – битовия обичай , който всички ние спазваме на Бъдни вечер. Участниците  и многобройната  публика посрещнаха  и коледарите.

На голямата читалищна сцена се изявиха малки, големи и още по – големи момичета и момчета, които смело и уверено  показаха наученото от своите ръководители, от своите баби и дядовци.

С широко отворени сърца, със силни аплодисменти и много настроение бяха посрещнати децата от центъра за рехабилитация и социална интеграция, както и малките, но безкрайно талантливи деца от ЦДГ „Надежда”. Дебют на сцената направиха и възпитаниците  от школата по китара към читалището, който бе една от изненадите за публиката.

Българската народна песен е извор на знание, мъдрост и вдъхновение. Когато обаче тя се изпълнява от млади таланти, народната песен става още по звучна.  Камерната група за народно пеене за пореден път ни показа и доказа, че когато има желание, резултатите са отлични.

И това не беше всичко. На сцената се изявиха младият гайдар Митко Симеонов и соловото изпълнение на Никол Шиварова. Изгряха и още звезди – децата от най – новата група за модерни танци към читалището с името „The dreamers” – Мечтатели.

Със своите песни и танци всички участници в празничния концерт, отправиха своите пожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта – дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти!

Видео:

Снимки: [nggallery id=“1319″]


Статията е публикувана на 21 декември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА