Видео: Новогодишно обръщение на кмета на община Елхово – Петър Киров

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Интервю, Общество

Уважаеми съграждани,
Дами и господа,

Остават броени минути до края на отиващата си 2013 година. В този неповторим момент всеки един от нас си прави равносметка за постигнатото, преосмисляме това, което ни е поднесла годината, замисляме се и какво ни очаква, какво бихме искали да сторим през Новата година. Колкото и лични да са тези планове, те са свързани с развитието на държавата ни и общината.

Изминалата година ни донесе много предизвикателства в икономически и политически аспект. Общината ни бе и продължава да е център на събитията свързани с хуманитарната криза със сирийските бежанци. Вярвам, че със съвместните усилия на държава и институции, успяхме да се справим и да осигурим спокойствие и сигурност на нашите съграждани.

Навярно ни очаква една интересна и различна година с много отговорности и работа, но ако продължим да работим в духа на местната традиция – подкрепяйки възрастните хора, осигурявайки условия за развитие на нашите деца, давайки шанс на предприемчивите то успехът ни ще е безспорен.

Скъпи съграждани,
В този тържествен момент до нас са най-близките ни, семейството приятелите, любимите ни хора, които даряваме с доброта и грижа и си пожелаваме домовете и сърцата ни да бъдат отворени за човечността през цялата година.

Застанали до сияещата новогодишна елха и богатата трапеза, броейки последните минути на старата, на прага на Новата година ние отново ще се поздравим „За много години“ и ще отправим един към друг най-съкровени и житейски пожелания за здраве и късмет във всяко семейство, за благоденствие и благополучие на всеки от нас.

Уважаеми дами и господа,
Най-сърдечно Ви пожелавам, Новата 2014 година да бъде успешна за всеки един от Вас, да Ви донесе много здраве, лични и професионални успехи. Да си пожелаем заедно повече стабилност и сигурност, повече човечност и добродушие.

Нека напълним чашите и да вдигнем наздравица с надежда, вяра в просперитета на нашата община. Да е мирна, здрава, силна и щедра Новата 2014 година.

Петър Киров
Kмет на община Елхово


Статията е публикувана на 31 декември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА