Видео и снимки: Влади Ампов – Графа изнесе концерт посветен на празника на Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Общество, Снимки

vladiИзвестният български изпълнител Владимир Ампов – Графа изнесе страхотен концерт, който бе кулминацията на празниците в община Елховo, които започнаха още в началото на седмицата. Празника на Елхово отдавна се е превърнал в традиция, тъй като се проведе за 20 пореден път.

Вечерта завърши с грандиозни фойерверки, които община Елхово бе организирала за един чудесен завършек на вечерта, по подобаващ за настроението на събралите се хиляди хора на площада в град Елхово.

Кметът на община Елхово Петър Киров прие в малката заседателна зала хип-хоп изпълнителите, давайки за поредна година възможност на всички желаещи фенове да вземат автографи за спомен от своя любимец.

Владимир Ампов, по-известен като Графа, е български поп певец. Син е на музиканта от трио „Спешен случай“ Кирил Ампов. Музикалният дебют на Графа е през 1988 г. с песента „Вече десет години съм на този свят…“. Певецът е носител на рекордните 10 награди от Годишните музикални награди на БГ Радио, между които за изпълнител, албум, композитор, текстописец и др. Той е първият български изпълнител с №1 хит в класацията на MTV –World Chart Express. Графа стана и изпълнител на десетилетието, на церемонията на музикална телевизия ММ.

Видеорепортаж от концерта и пълен запис на грандиозните фойерверки:


 
Фоторепортаж:

[nggallery id=“1470″]


Статията е публикувана на 30 март 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА