Видео и снимки: С празничен концерт ЦДГ ”Надежда” отбеляза приключването на учебната година

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Образование, Снимки

koncesДнес се проведе празничен концерт в ЦДГ ”Надежда” за приключване на учебната година. Концертът беше посветен на 24 май-денят на светите братя Кирил и Методий, на успешното завършване на учебната 2013 /2014 година и изпращане на децата от групите „Щурче” и „Звънче” в първи клас, както и на празника на детето – 1 юни!

Толкова много поводи има да се празнува, да се покаже наученото през цялата година, да се гордеят родителите с постиженията на своите деца. Децата се подготвяха с желание и много любов, за да покажат с изпълненията си обичта към своите семейства, както и към учителите си от детската градина, с които бяха по цял ден, в продължение на 4 години!

Понякога наричаме този празник в края на година – концерт за постижения, защото всеки според възрастта и възможностите си е подготвил танц и песен, много учители и помощник-възпитатели са обединили усилията си, за да се покаже най-доброто! Звучаха прекрасни песни, извиха се български народни хора, популярни танци, забавни и закачливи, цветни, ярки , грабващи сърцето и дущата в изпълнение на малките деца.

kocnТанцовата група на Цветанка Христова, балетната школа на Милена Вълева , групата за народни танци с ръководител Станка Николова и вокалната група „Надежда” с ръководител Пенка Стоянова имат своите почитатели в детската градина и представиха своите финални танци. На сцената танцуваха цветя, пеперуди, гъбки , звучаха патриотични песни, които повдигнаха духа ни на българи.
Поклон пред труда и таланта на учителите от ЦДГ”Надежда”, пред тяхната всеотдайност и търпение!

Скъпи бъдещи първокласници, обърна се към децата г-жа Какърова, ние, вашите първи учители ви пожелаваме да сте здрави и щастливи! Намерете своята пътечка в живота и вървете по нея уверено! Поставяйте си цели и ги следвайте, мечтайте и сбъдвайте мечтите си! Нека вашето любимо занимание се превърне в професия. Ценете приятелството, обичайте близките си, уважавайте хората около вас, за да срещате усмивки! Така ще вървите леко по вашия път и ще се превърнете в удовлетворени хора, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат! Запазете завинаги в сърцето си ключето към своето слънчево детство!

На добър път в първи клас! На добър час и много успехи! Прекрасно лято на всички!”

ПЪЛЕН ВИДЕО ЗАПИС ОТ КОНЦЕРТА:

ФОТОРЕПОРТАЖ:
[nggallery id=“1542″]


Статията е публикувана на 22 май 2014

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА