Видео: Новогодишно обръщение на кмета на община Елхово – Петър Киров

Публикувано преди 9 години  |  Видео, Интервю, Общество

Уважаеми съграждани,
Дами и господа,

За мен е чест, че по традиция отново мога да бъда с Вас в новогодишната вечер. В този празничен миг, когато се срещат миналото и бъдещето, когато споменът за отминаващата 2014 се слива с надеждите и очакванията за настъпващата 2015.

В такъв неповторим момент всеки от нас прави равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си, споделяме взаимните тревоги, търсим най-човешките думи, за да изразим и болката, и вярата си.

По стара народна традиция посрещаме Новата година с надеждата тя да ни донесе много късмет, радост и успехи. В тази атмосфера вграждаме не само нашите житейски грижи и въжделения за това, което ни предстои, но и вярата в благополучието на род и родина.

В този вълнуващ момент бих искал да споделя с Вас, удовлетворението си от постигнатото през отминаващата година, въпреки предизвикателствата, пред които бяхме изправени.

Благодаря на всички Вас за подкрепата и доверието, защото нашият напредък може да бъде истински само, когато е споделен от всеки жител на общината.

Скъпи съграждани,
Приемете моите най-искрени пожелания за здраве, щастие и благоденствие. Пожелавам Ви да бъдете уверени във всяко свое начинание. Нека не се страхуваме от трудностите, защото те ни направят по-сплотени и по-силни. Нека живеем с уважение и разбирателство помежду си и поставяме общото пред това, което ни разделя. Да си пожелаем Новата 2015 да е здрава, мирна, силна и щедра за всички нас.

Петър Киров
Кмет на община Елхово


Статията е публикувана на 31 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА