Видео и снимки: Коледен концерт на децата от ОбДК – Елхово

Публикувано преди 8 години  |  Видео, Образование, Общество, Снимки

IMG_0080Тази вечер в препълнения салон на Читалище „Развитие” се проведе превърналия се в традиция коледен концерт на талантливите деца от ОбДК Елхово, който бе с начален час 18.00 часа. Малко повече от час децата от Елхово представяха своя талант и обич към традиционното и българското. Присъстващите в залата имаха възможността да наблюдават Детска балетна школа, школа по пиано, всички възрастови групи на детско-юношески танцов състав „Яница”, вокални формации, детската театрална трупа, както и Мажоретен състав на ОбДК Елхово. На сцената се появи и Дядо Коледа, който зарадва най-малките зрители в залата.

След края на представянето от името на кмета на община Елхово Петър Киров и председателя на ОбС-Елхово Николай Тончев бяха поднесени красиви кошници с цветя към участниците в концерта. От ръководството на ОбДК – Елхово не скриха благодарностите си към ръководството на община Елхово за подкрепата, както и благодарности към колектива на ОбДК-Елхово, които работят всеотдайно и неуморно, не само в реализацията на този красив концерт, но и за развитието на децата в град Елхово.

С този концерт бе дадено символично началото на организираната коледна програма от община Елхово. На 21 декември Народно читалище „Развитие – 1893 г“ и танцов клуб „Цветница“ канят всички свои съграждани, приятели и близки на юбилеен коледен концерт, който ще се проведе на 21.12.2015 г. /понеделник/от 18:00 ч. в салона на читалището в град Елхово.

Любителите на коледарските традиции и обичаи ще имат възможността да им се насладят на 23 декември от 11:00 часа на централния площад в града на четвърти общински коледарски празник. Новата 2016 година ще бъде посрещната с фойерверки и хора.


Статията е публикувана на 17 декември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА