Видео и снимки: Полицията разкри убийство в село Гранитово

Публикувано преди 8 години  |  Видео, Криминално, Снимки

doichin_genchoКриминалистите разкриха убийство на 57-годишен мъж. Престъплението е извършено на 10 март в село Гранитово. Убиецът вече е привлечен като обвиняем, съобщи окръжният прокурор Дойчин Дойчев. Той е задържан с прокурорско разпореждане за 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка „задържане под стража“. Срещу него са повдигнати обвинения в умишлено убийство.

В този случай законът предвижда лишаване от свобода за срок от 10 до 20 години.

Убиецът е мъж на 54 години от същото село. Той е направил самопризнания. На мястото на убийството е имало и очевидец. Той вече е разпитан пред съдия.

Инцидентът станал на 10 март около 13.30 ч. в дома на жертвата, сподели директорът на МВР-Ямбол старши комисар Генчо Иванов. Той допълни, че убиецът и свидетелят са напуснали местопроизшествието. Жертвата е открита от приятел едва към 18.00 ч., тогава е подаден и сигналът в полицията.

Тримата се били събрали, за да се почерпят, поясни по случая прокурор Дойчев. След употреба на алкохол се стигнало до спор между домакинът Димитър Димитров и обвиняемият Иван Н. По време на спорът е нанесен удар с нож по шията на домакина. Мъжът издъхнал от раната си в леглото.

По първоначални данни мъжът не е починал веднага. Вероятната причина за смъртта е кръвозагуба от нараняването. И жертвата, и убиецът живеели сами. Нямат криминални досиета.


 


Статията е публикувана на 12 март 2016

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА