Снимки: За поредна година ДГ ”Надежда” изпрати своите бъдещи първокласници на трогателни тържества

Публикувано преди 5 години  |  Образование

За поредна година ДГ ”Надежда” изпрати своите бъдещи първокласници на трогателни тържества. Неусетно измина и тази учебна година в учение, игри, предизвикателства и забавление, и неусетно сякаш дойде времето да се сбогуват със своите учителки, играчки и любима стая.

„Довиждане, детска градина Надежда“, казаха децата от филиала в село Бояново. Децата показаха на своите близки,колко много неща са научили през учебната година! Учители на групата са Златка Ангелова и Радостина Недева, помощник-възпитатели Дора Недева и Николинка Ангелова!

Довиждане на любимата детска градина казаха и децата от филиала в село Маломирово, след като показаха колко много знаят, пред своите родители! Учители на групата са Кера Йорданова и Стелиана Янакиева, помощник-възпитателки Росица Илиева и Донка Митева.

Още една група деца поеха по своя път! Децата от група „Звънче“ с учителки Станка Хаджиева и Грета Стоянова и пом.възпитателка Диана Топчиева. Прозвучаха песни и танци, съкровени стихове за любимите учители и детската градина,в която децата бяха цели четири години! Пожелахме им здраве и на добър път! Да намерят своята пътечка в живота,по която да вървят спокойно и уверено! Да вземат най-доброто от своите учители,за да израснат добри хора! Успешен първи клас!

Всички бъдещи първокласници получиха своите първи свидетелства за успешно завършена подготвителна група от директора на детската градина Мария Какърова, а от своите госпожи нежни послания и много изненади.

Поздравления, колеги! Бъдете здрави и успех!
На добър път, мили дечица! Обичаме ви и се гордеем с вас!

Екипът на ДГ „Надежда”


Статията е публикувана на 31 май 2019

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА