Топ 5 събития за 2011 година в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Преди точно десет дни Елхово нюз стартира анкета сред читателите ни за определяне на събитието за изминаващата 2011 година.

В анкетата бяха включени общо 16 събития, които са бяха най-четени от всички близо 1500 статии публикувани през тази година. През последните 10 дни над 500 читателя се включиха активно в анкетата, като всеки има възможност да гласува за повече от едно събитие едновременно.

Първите 5 класирали се събития за изминалата година, които събраха най-много гласове ще се включат в окончателната анкета за избор на „Събитие на 2011 година в Елхово”.

Сре избраните ТОП 5 събития за 2011 година в Елхово Вие избрахте: Ремонтът на улиците Ал. Стамболийски и Победа в град Елхово, Гражданският протест „За улицата“ в град Елхово, Изборите на кмет и общински съветници, Представянето на сумистта Даниел Иванов-Аоияма в Япония, Разкопките на експедиция „Странджа” край град Елхово!
В следващите 14 дни ще имате възможността да гласувате за събитие на годината, като този път ще имате право да избирате най-много две събития. Събитието, което получи най-много гласове ще бъде обявено за „Събитие на 2011 година в Елхово” избрано от читателите на ЕлховоНюз.
[poll id=“13″]


Статията е публикувана на 3 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА