Община Елхово и Читалище „Развитие – 1893″ – Елхово организират конкурс за най – добро домашно вино

Публикувано преди 1 месец  |  Общество

Община Елхово и Читалище „Развитие – 1893″ – Елхово организират конкурс за най – добро домашно вино по повод деня на лозаря, който ще се проведе на 14.02.2023 год. /вторник/ от 11.00 часа пред сградата на НЧ „Развитие – 1893“  Елхово.

В конкурса могат да участват производители на бели и червени вина от община Елхово, а напитките трябва да са бистри и налети в прозрачни бутилки. Вината трябва да са собствено производство. Желаещите да се включат трябва да са на мястото на провеждане поне половин час по – рано. Записването ще се осъществява на място. Вината, с които участниците ще се представят се носят в деня на конкурса – 14.02.2023 год. до 10.50 часа.

Дегустационна комисия ще определи победителите, за които има подготвени награди.Статията е публикувана на 13 февруари 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Макрон ще направи обръщение към нацията
Ден след като в Националното събрание (долната камара на парламента на Франция) бяха отхвърлени два вота на ... прочетете още »
Украйна може да използва американски пилоти на Ф-16 срещу Русия
В момента се разглеждат три варианта за предоставяне на Украйна на изтребители Ф-16, по-специално с участието на ... прочетете още »
Президентът на Тайван отива в САЩ
Президентът на Тайван Цай Инг-вен ще посети Съединените щати на път за и от Централна Америка, което ... прочетете още »
Земетресение в Гърция
Земетресение с магнитуд 4,6 по Рихтер беше регистрирано днес в 02:20 ч. до Амфилохия, Западна Гърция, предаде ... прочетете още »
Хондурас: САЩ уважават решението ни да установим дипломатически отношения с Китай
Правителството на САЩ заяви, че уважава решението ни да установим дипломатически отношения с Китай, каза вчера външният ... прочетете още »
Софийски реалности: Болница няма нормален паркинг за пациентите, в двора ѝ ще правят хотел
Пациенти на голяма столична болница са принудени да спират в най-дясната лента на оживен булевард. Така, автомобилите ... прочетете още »
Тихомир Безлов: Докладът на Държавния департамент е внимателен, съобразен с изборите у нас
„В доклада на Държавния департамент на САЩ се цитират решенията на съда. Тонът е внимателен и очевидно ... прочетете още »
Южна Корея и Япония започнаха нормализиране на отношенията помежду си
Южнокорейският президент Юн Сук-йол заяви, че ще нареди връщането на Япония в списъка на Южна Корея със ... прочетете още »