Трима от мигрантите са в тежко състояние в реанимацията на ВМА

Публикувано преди 4 месеца  |  България

Трима от пострадалите при трагедията в Локорско мигранти остават в тежко състояние в реанимацията на ВМА, съобщиха от лечебното заведение. Вчера се наложи двама от тях да бъдат интубирани.

Други петима от пътувалите в камиона днес са изисани от лечебното заведение.

Спокойно е преминала нощта за пострадалите мигранти, настанени в “Пирогов”.

Двама мъже там продължават да са под интензивно 24-часово наблюдение и лечение. Останалите 4 мъже и едно непълнолетно момче са настанени в токсикологията на “Пирогов”. Дежурният лекар съобщава за подобрено общо състояние, информират от БНТ.

Общо 34 души, сред които 5 деца, са пострадалите от трагедията с камиона, открит край Локорско. Те са настанени в няколко болници – „Пирогов“, ВМА, Света Анна, ИСУЛ, МВР-болница и „Токуда“.

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 18 февруари 2023

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Олимпийска шампионка обра точките на плажа
Каролина Севастянова има много фенове заради успешната си спортна кариера, но и поради уникалната си физическа красота ... прочетете още »
"Възраждане" с първи коментар за поисканите от Иван Гешев имунитети
Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, ... прочетете още »
Той ли е новият шеф на НАТО?
Британският премиер похвали днес министъра на отбраната Бен Уолъс, като го нарече "фантастичен" и заяви, че застава ... прочетете още »
Европейската комисия призова: Незабавно ограничете съдържанието, създадено от изкуствен интелект
Европейската комисия призова днес големите интернет платформи незабавно да започнат да обозначават съдържанието, създадено от изкуствен интелект, ... прочетете още »
Бизнес-дамата Матилда е тотална звезда в Инстаграм
Матилда Тантот е бизнес-дама. Красавицата се занимава и със спорт, като набляга най-вече на плуването. Жената е ... прочетете още »
Маестро Лука Модрич стяга куфарите на "Бернабеу"
Един от кавалерите на Златната топка Лука Модрич се насочва към изхода на "Бернабеу". От 2012 година ... прочетете още »
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »