Община Елхово обявява прием на документи по проект „Грижа в дома в община Елхово“

Публикувано преди 6 дни  |  Общество

Във връзка с изпълнение на договор „Грижа в дома в община Елхово“ в периода от 20.03.2023 г. до 31.03.2023 г. Община Елхово обявява прием на документи от кандидати – ползватели на здравно – социални услуги и кандидати за длъжност „домашен помощник“ и медицински специалист“ .

Подробна информация за приема на документи е обявена на интернет страницата на Община Елхово www.elhovo.bg, както и на таблото за обяви в “Център за административно обслужване”.

Чрез изпълнение на услугата „грижа в дома“ ще се осигури подкрепа в домашна среда за лица с увреждания и възрастни хора, зависими от грижа за период от 12 месеца.Статията е публикувана на 17 март 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Спукан водопровод спря движението на влакове на пловдивскатa гара
Преустановено е движението на влакове в гара Пловдив поради спукан водопровод, съобщиха от пресцентъра на Национална компания ... прочетете още »
48 кандидат-депутати са с досиета към Държавна сигурност
48 са кандидатите за депутати, които са с досиета към Държавна сигурност (ДС), включени в партийните листи ... прочетете още »
Китай е най-сериозният противник на САЩ! Пентагонът се готви за война
Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединените щати генерал Марк Мили предупреди, че "Китай е най-сериозният ... прочетете още »
Германия: Путин трябва да бъде арестуван
Германският външен министър Аналена Бербок заяви днес, че подкрепя решението на Международния наказателен съд да издаде заповед ... прочетете още »
За фронта! Финландия одобри 14-и пакет с отбранителна помощ за Украйна
Финландският министър на отбраната Анти Кайконен съобщи, че президентът на Финландия Саули Нинистьо току що е одобрил ... прочетете още »
Славена Вътова блести в шармантна рокля (СНИМКИ)
Една от най-големите красавици свързани със спорта Славена Вътова зарадва феновете си в социалните мрежи със снимки, ... прочетете още »
Със 120 000 лева измамиха земеделци в Пловдивско
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняема 54-годишна жена, измамила земеделски производители с общо 120 000 лева ... прочетете още »
Санкциите оставиха руските лекари без учебни трупове
В Русия поради санкциите лекарите нямат достатъчно учебни трупове, за да практикуват нови умения, става ясно от ... прочетете още »