Калоян Методиев: Създадоха криза, отрекоха се от нея и сега най-нагло я проектират върху обществото. Бяхме на косъм

Публикувано преди 5 дни  |  България

Служебният премиер на Радев цял ден обикаля медиите и сипе лъжи и омраза. Създадоха криза, отрекоха се от нея и сега най-нагло я проектират върху обществото. Вече удрят на ангро – бизнеса, потребителите, социално слабите, партиите, народната банка… Преди три дни, с доклад подготвен на среща в президентството, почти доведоха държавата до ръба на паниката, а банковата система до срив. Бяхме на косъм. Добре, че отговорни партийни лидери, почти всичките ни икономисти, финансови коментатори, журналисти, Българската народна банка (БНБ) застанаха като един и успокоиха хората след безумието на службашите. Адмирации! Моментът беше критичен!

Това написа на страницата си във Фейсбук политологът Калоян Методиев.

Ето още от публикацията на Методиев:

Днес, служебният премиер на Радев прояви продължаваща наглост по телевизиите по повод внесените от служебния кабинет предложения за рязане на разходи и събиране на допълнителни приходи. Донев започна да насъсква едни социални групи срещу други. Най-долнопробно бе изказването му: негодуванието на бизнеса да бъде отнесено към политиците, партиите и народните представители. Девети месец безконтролна власт и отказ да внесат държавния бюджет в последния парламент! Безочие за учебник.

Втора година се правят на богопомазана каста и сипят омраза върху партийната система. Иначе корумпираното им управление въобще не се меси и в тази кампания. Не е ли вече ясно, че партиите, политическата класа, парламента им пречат. Но и това им е малко – започнаха да сатанизират бизнеса, гражданите, синдикати, народната банка… Разделяй, бий, мачкай, обвинявай другите, бягай от отговорност! Това вече са ясни характеристики на фашизоидна власт. Категорично. И тя е пагубна за държавата и обществото.

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 18 март 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Проф. Касчиев: Няма как да минем без руски части за АЕЦ "Козлодуй"
Няма как да минем без това, поне засега, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ ядреният ... прочетете още »
Ето колко са милионерите у нас
Домакинствата у нас държат над 3 млрд. лева на депозити в банката със суми от над 1 ... прочетете още »
Си показва надмощие над Путин - свиква среща на страните от Централна Азия
Президентът на Китай Си Дзинпин свика среща на бившите съветски държави от Централна Азия в дръзка игра ... прочетете още »
Скабеева полудя заради пътуването на Зеленски до Бахмут
Олга Скабеева истеряса заради пътуването на Зеленски до Бахмут: руските войски не контролират ли “пътя на смъртта”? ... прочетете още »
Еуфория в Разград
На огромен интерес и пълен стадион ще се радва националният отбор на България в европейската квалификация с ... прочетете още »
Бус помете три коли и пешеходец в Ямболско
Бус помете три паркирани коли и бъсна пешеходец в Ямбол, предаде Radio 999 BG. Катастрофата е станала ... прочетете още »
Индия е недоволна: Русия не изпълнява оръжейните си поръчки
Поради войната в Украйна Русия не е в състояние да изпълни жизненоважни отбранителни поръчки, които е поела ... прочетете още »
Еди Хърн със сензационно предложение в бокса
Един от водещите промоутъри в бокса в момента – Еди Хърн, предлага четиримата най-известни атлети сега в ... прочетете още »