Ще се проведе семинар – лекция на тема „Тайните на стабилният брак“

3 април 2023 09:15  |  Общество

Семинар – лекция на тема „Тайните на стабилният брак“ на 06.04.2023 г. от 17.30 часа в читалище „Развитие“ с Веселина Каратодорова и Христина Маджарова – Атанасова.

Всички знаем, че изразът “ и заживели щастливо“ не е край на приказка, а начало на съвместния път на партньорите. Само че съвременната статистика относно разводите не е никак обнадеждаваща, защото всеки четвърти брак, сключен през последните 3 години в България се разпада до петата година от сключването си.

Какви са най- честите причини, които довеждат до разводи?

Как да ги избегнем ?

Как да укрепим брака си и да имаме стабилна връзка с партньора ни?

Как да разбираме нуждите на любимия човек?

Какви са правата и задълженията ни по време на брака?

Как законът се грижи за жената и децата по време на брак и след прекратяването му? На тези и още други въпроси ще отговорят Веселина Каратодорова и Христина Маджарова – Атанасова в съвместната си лекция, която ще се проведе на 6 април от 17.30 часа в малката зала на читалище „Развитие“ – град Елхово.

Веселина Каратодорова е сертифициран треньор по личностно развитие с научни интереси в областта на партньорските отношения и брака. Личен терапевт, констелатор, автор на книгата „Сърцето ти копнее за промяна“ – ръководство за жени, които искат да се развиват и имат смелостта да го направят, лектор и водещ на семинари, посветени на стабилните отношения между партньорите, на ролята на жената и нейната душевност. Веселина Каратодорова е майка на две дъщери и жена с 37 – годишен брак.

Христина Маджарова – Атанасова е адвокат, поет и майка на две деца. Практиката и научните й интереси са предимно в областта на семейното и наследственото право. Автор е на стихосбирките „И за любов да пишем е престъпно“ и „Мъжът, който живее отсреща“.



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО