Абитуриентските балове в Елхово ще се проведат на 24 и 26 май

Публикувано преди 3 седмици  |  Общество

Отново настъпват най-щастливите мигове за всички ученици, завършващи училище! Абитуриентските балове в Елхово ще се проведат на 24 май и 26 май.

На 24 май /сряда/ ще се състои балът на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ гр. Елхово. Зрелостниците от вековното школо в Елхово се събират в 18:00 часа на кея в Градски парк Елхово, а малко след 19:00 на Централен площад пред сградата на Община Елхово ще дефилират по пешеходната част на ул. Търговска към “Часовника” на Яница.

Два дни по-късно на 26 май /петък/ ще се проведе балът на Професионална гимназия „Стефан Караджа“ гр. Елхово. Абитуриентите от професионалната гимназия се събират в 19:00 часа пред “Часовника” на Яница и ще дефилират по ул. Търговска в посока Централен площад в Елхово.



Статията е публикувана на 17 май 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
ВСС продължава казуса с Гешев на 12 юни, главният прокурор с обръщение към нацията днес
След близо 14 часа Пленумът на ВСС сложи пауза на заседанието си, на което обсъждаше искането за ... прочетете още »
Времето днес, прогноза за петък, 9 юни: Слънчево, вероятни валежи само в планините на запад
Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Вероятност за валежи, придружени от гръмотевици, има само в планинските ... прочетете още »
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »