Село Пчела се подготвя за празник идната седмица

Публикувано преди 3 седмици  |  Общество

Село Пчела се подготвя за празник идната седмица. На 23 и 24 май ще се проведе традиционният събор в едно от големите села на територията на община Елхово. Организаторите от кметство на село Пчела са подготвили концерт с участието на Оркестър „Мечта“ гр. Хасково, който ще се проведе на 23 май, от 20 часа. На следващия ден, 24 май ще се проведат и традиционните народни борби с начален час 11:00 часа. П

Организаторите канят своите жители, гости и приятели да споделят празника на село Пчела. Събитието се осъществява благодарение на Община Елхово и десетки спонсори. На последното редовно заседание, през месец април, ОбС Елхово утвърди средствата за повеждане на събори села – кметства, кметски наместничества, в размер на 700 лв за всяко от тях.Статията е публикувана на 18 май 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Времето днес, прогноза за петък, 9 юни: Слънчево, вероятни валежи само в планините на запад
Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Вероятност за валежи, придружени от гръмотевици, има само в планинските ... прочетете още »
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »
Заповедта за взривяването на язовира е дадена от телефона на Путин
Руските нашественици взривиха Каховската водноелектрическа централа във вторник, 6 юни, след като получиха команда директно от кабинета ... прочетете още »