Калоян Методиев: Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията с този Бойко Борисов

Публикувано преди 2 седмици  |  България

Миналата година, без да уведомят никого от коалиционните си партньори, от ПП арестуваха пародийно Бойко Борисов. Същият, заедно с Радев, ДПС и проксито им Възраждане свалиха редовния кабинет, на който ПП беше мандатоносител. Свалиха и председателя на парламента от ПП.

Два избора минаха оттогава.

Днес ПП-ДБ решиха да се съберат със същия този Бойко Борисов, за да го перат, спасяват или каквото там са си договорили.

И в същата тази ситуация новосъбраните приемат със скоростта на светлината, в нарушение на всякаква парламентарна практика и правилници, промени в съдебната система.

Приемат ги в състояние на абсолютен хаос. А в наглостта на собственото си падение от ПП започват да раздават морални присъди. „Който не ни подкрепи (напускането на залата от страна на БСП и други депутати) подкрепя задкулисието и паралелната държава“. Докато гласуват с ГЕРБ и ДПС законите на Радев! И застават като жив щит по медиите да бранят новите си партньори от ГЕРБ. Спешно трябват огледала за ПП!

Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията и на избирателите си, събрали сте се със своя антипод, правите глупост след глупост. Цяла България ви видя. И ви гледа. В тази ситуация да обвинявате другите е липса на елементарна култура, здрав разум и връзка с реалността. Запазете поне малко достойнство, ако ви е останалото, и се занимавайте със собствената си незавидна ситуация. Гледайте себе си! Отговорността си е само ваша! Последствията също!

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 26 май 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
ВСС продължава казуса с Гешев на 12 юни, главният прокурор с обръщение към нацията днес
След близо 14 часа Пленумът на ВСС сложи пауза на заседанието си, на което обсъждаше искането за ... прочетете още »
Времето днес, прогноза за петък, 9 юни: Слънчево, вероятни валежи само в планините на запад
Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Вероятност за валежи, придружени от гръмотевици, има само в планинските ... прочетете още »
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »