Калоян Методиев: Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията с този Бойко Борисов

Публикувано преди 11 месеца  |  България

Миналата година, без да уведомят никого от коалиционните си партньори, от ПП арестуваха пародийно Бойко Борисов. Същият, заедно с Радев, ДПС и проксито им Възраждане свалиха редовния кабинет, на който ПП беше мандатоносител. Свалиха и председателя на парламента от ПП.

Два избора минаха оттогава.

Днес ПП-ДБ решиха да се съберат със същия този Бойко Борисов, за да го перат, спасяват или каквото там са си договорили.

И в същата тази ситуация новосъбраните приемат със скоростта на светлината, в нарушение на всякаква парламентарна практика и правилници, промени в съдебната система.

Приемат ги в състояние на абсолютен хаос. А в наглостта на собственото си падение от ПП започват да раздават морални присъди. „Който не ни подкрепи (напускането на залата от страна на БСП и други депутати) подкрепя задкулисието и паралелната държава“. Докато гласуват с ГЕРБ и ДПС законите на Радев! И застават като жив щит по медиите да бранят новите си партньори от ГЕРБ. Спешно трябват огледала за ПП!

Драги пепейци, омазали сте се, плюли сте си на физиономията и на избирателите си, събрали сте се със своя антипод, правите глупост след глупост. Цяла България ви видя. И ви гледа. В тази ситуация да обвинявате другите е липса на елементарна култура, здрав разум и връзка с реалността. Запазете поне малко достойнство, ако ви е останалото, и се занимавайте със собствената си незавидна ситуация. Гледайте себе си! Отговорността си е само ваша! Последствията също!

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 26 май 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО