Денков: Спортният министър има пълната ми подкрепа. Калин Стоянов тръгна в правилната посока

21 ноември 2023 17:03  |  България

„Тримата освободени полицаи е знакът, който МВР дава, че насилието не може и не трябва да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат проверките и тези, които биеха хора и протестиращи, да напуснат структурите на вътрешното министерство. Това обаче са малка част от полицаите. Искам горещо да благодаря, че останалите не бяха изкушени от безобразията. Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се да извърви пътя до края“, каза пред журналисти премиерът Денков, цитиран от Нова телевизия.
Той допълни, че спортният министър има неговата пълна подкрепа. „Не знам защо му искат оставката. Не съм видял нито една причина, поради която той да бъде критикуван“, заяви премиерът.

Денков призна, че проблем с шахматните федерации има, тъй като само една от тях притежава лиценз. „Изключително важно е, че момичетата успяха да се съберат в последния момент и да направят отбор за Европейското. Можеше и този момент да се изпусне. До края на седмицата ще направим среща с федерациите, за да няма пречки оттук нататък“, разкри премиерът.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News Showcase


НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО