Страхотна новина за феновете на ЦСКА: Прекратиха делото срещу реконструкцията на стадион „Българска армия“

Публикувано преди 6 месеца  |  Спортни

Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион „Българска армия“. Това е станало в понеделник (20 ноември). Още на 31 октомври жалбата, подадена от Николай Веселинов, е била отхвърлена, тъй като жалбоподателят не е представил документ за платена държавна такса.

Още тогава от Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, предвид обстоятелството, че същият не е негов адресат. В случай, че попада в кръга на заинтересованите лица, жалбоподателят е трябвало да представи съответните документи. По всичко изглежда това не е е случило и вчера делото окончателно е било прекратено.

Припомняме, че именно тази жалба отложи влизането в сила на разрешителното за реконструкция на стадиона. Логично това не се хареса на „червена“ България и в края на октомври феновете излязоха на протест на „Орлов мост“ с искане за нов и модерен стадион в Борисовата градина.

Сега се очаква от ЦСКА да разяснят как клубът ще процедира оттук нататък и кога се очаква да започнат ремонтните дейности по стадиона.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 21 ноември 2023

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО