Община Елхово обяви конкурс за директор на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс Елхово

Публикувано преди 2 седмици  |  Общество

Община Елхово обяви конкурс за директор на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс Елхово. Причината за провеждане на конкурс е, че настоящият директор е назначен до провеждането на конкурс.

За поста директор на ОДК могат да кандидатстват тези, които притежават диплома за висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“, имат придобито образование и професионална квалификация, които да позволяват изпълнението на чл. 33, ал. 4 от Наредба № 15 от 22.07.2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти и не по-малко от 5 години учителски стаж.

Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първи етап ще бъде писмен изпит, който включва решаване на тест и втори етап, който ще е събеседване с кандидата, което включва и решаване на казуси, и защита на концепция за стратегическо управление на ЦПЛР-ОДК– гр.Елхово. До участие в конкурса няма да се допускат лица, които не са представили всички необходими документи или предоставените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията за заемането на длъжността.

Документите се подават в 30-дневен срок от публикуване на обявата за конкурса считано от 09.02.2024 г. Повече информация ще откриете на страницата на Община Елхово.Статията е публикувана на 9 февруари 2024


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Растителните диети снижават риска от сънна апнея, съобщи ДПА, позовавайки се на ...
Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 18, ...
Министър-председателят акад. Николай Денков заяви, че е нормално когато се инициира политическо ...
Надявам се още днес да има работещи комисии в Столичния общински съвет, ...
Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Дани Алвеш бе признат ...
Мадалина Геня е модел и актриса. Дамата направи фурор с филма Дълбок ...
Украйна все още може да спечели войната, започната от Русия. За да ...
Министърът на отбраната на Беларус, Виктор Хренин заяви, че Украйна е съсродоточила ...