Община Елхово обяви конкурс за директор на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс Елхово

9 февруари 2024 15:36  |  Общество

Община Елхово обяви конкурс за директор на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс Елхово. Причината за провеждане на конкурс е, че настоящият директор е назначен до провеждането на конкурс.

За поста директор на ОДК могат да кандидатстват тези, които притежават диплома за висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“, имат придобито образование и професионална квалификация, които да позволяват изпълнението на чл. 33, ал. 4 от Наредба № 15 от 22.07.2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти и не по-малко от 5 години учителски стаж.

Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първи етап ще бъде писмен изпит, който включва решаване на тест и втори етап, който ще е събеседване с кандидата, което включва и решаване на казуси, и защита на концепция за стратегическо управление на ЦПЛР-ОДК– гр.Елхово. До участие в конкурса няма да се допускат лица, които не са представили всички необходими документи или предоставените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията за заемането на длъжността.

Документите се подават в 30-дневен срок от публикуване на обявата за конкурса считано от 09.02.2024 г. Повече информация ще откриете на страницата на Община Елхово.



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО