Балабанов за меморандума на ПП-ДБ: Пеевски е разтревожен, защото офертата е към Борисов

Публикувано преди 2 месеца  |  България

В меморандума на Кирил Петков има само едно нещо: „Предлагаме на този, когото отидохме да арестуваме пред внуците му преди година и половина, половината държава под формата на регулатори“. Това каза Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ в ефира на „Твоят ден“ по NovaNews.

Според него е нарушение на Конституцията да се предлага власт на политически зависими хора. „Делян Пеевски е разтревожен, защото офертата е към Бойко Борисов. Вътре започва да назрява бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне. В меморандума нямаше нищо за хората, как ще се развива икономиката, ще се насърчават ли държавните инвестиции. Готови сме за избори – това ще бъде най-оздравителното и демократично нещо. Христо Иванов е готов на всякакви лупинги, за да бъде във властта. Това отвратително управление трябва да приключи по най-бързия начин. При евентуални нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ. В момента цари пазарлък в сглобката по отношение на това как ще разделят порциите в държавата. Проблемът е в регулаторите“, смята той.

По думите му вотът на изборите ще бъде наказателен, а ИТН ще е много по-сериозно представена и ще бъде алтернатива за следващо управление.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 22 февруари 2024

Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО