Делян Пеевски: Христо Иванов да спре да лъже, че не иска цялата власт над съдии и прокурори

Публикувано преди 2 месеца  |  България

Христо Иванов да спре да лъже. Така коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, предаде „Фокус“. „Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите, да стане достоен български депутат“, отсече Пеевски.

„Готов съм за очна ставка.

Да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори. Янкулов – или главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров зам.-главен прокурор и ред други имена. Всички органи иска да попълни с негови хора и да овладее съдебната система“, допълни Пеевски.

Искал всички регулатори да са с негови хора и да овладее съдебната система. Беше му отказано, делкането. Не, отсече Делян Пеевски.

Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите и да бъде достоен български депутат и да разбере, че е тук, за да работи за хората, подчерта той и каза, че е свършило времето, в което някой ще маже ДПС. Конституцията я има благодарение на нас, каза Пеевски. А на кампанията се закани, че ще е на всяко предизборно събитие на ПП-ДБ, ще ги гледа в очите и ще им отговаря.

Христо Иванов и олигарсите зад него искали да завземат прокуратурата,

посочи депутатът от ДПС, и обясни, че битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, олигархията иска да завладее държавата. Иначе имало добри разговори за Конституцията между партньорите, стана ясно от коментара му.

Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: „Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?“. А по повод заявката на Иванов, че ще извади отново темата ДПС, Пеевски го попита през медиите: „Коя бе, Христо, приятелю мой.“

Той каза, че ДПС е най-отговорната партия. „Ако нас ни нямаше, нямаше да го има. Маските трябва да паднат, Христо, искам да го знаеш, приятелю мой, всичко свърши, вие сте ми ясни.“

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 22 февруари 2024

Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО