Ел Маестро с голям провал?

Публикувано преди 2 месеца  |  Спортни

Бюджетите на българските клубове не са най-лесното нещо за намиране. Например пишем NBA Salaries (Заплати) и ни излизат източници с бюджетите за възнаграждения на баскетболистите на тимовете в Лигата. Четем, сравняваме, личи си, че Александър Везенков не е в най-богатия отбор и така.

Не знам да има такъв сайт за заплатите в българското първенство. Предварително се извинявам, ако има, но сигурно щях да го зная.

По всякакви слухове, публикации, заявки ЦСКА май има вторият най-голям бюджет в България в момента за заплати на футболисти. Лудогорец е номер 1 категорично. „Червените“ имат и една от двете най-многобройни публики. От години се счита, че това са ЦСКА и Левски, реално тимове, които във всяко гостуване могат да се чувстват и като домакини заради мощните си агитки.

Без да подценявам пловдивските Ботев и Локо и други големи родни отбори.

Но ЦСКА май има втори бюджет за заплати и една от двете най-многобройни публики.

В класирането е на трета позиция след Лудогорец и Черно море. Ако ЦСКА завърши трети, това ще е тотален провал според мен.

Начело на „червените“ е Нестор Ел Маестро (почти от началото на сезона) и според мен всякакви извинения (от негови симпатизанти) няма да са удачни, ако той докара „армейците“ до третото място в крайното класиране.

ЦСКА има и по-голям бюджет и повече фенове от ЦСКА, но е с по-малко точки сега. За „червените“ всеки мач трябва да е финал вече считано от домакинството срещу Берое на трети март, националния ни празник.

Коментар на Тервел Илиев

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 29 февруари 2024

Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО