Путин към местните власти: Разчитам на вас!

Публикувано преди 1 месец  |  Света
Путин към местните власти: Разчитам на вас!

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до служители и представители на общинските власти. На сайта на Кремъл бе публикувана поздравителна телеграма.

„Скъпи приятели! Поздравления за Деня на местното самоуправление. Институцията на местното самоуправление има богата история у нас, която започва на 21 април 1785 г. с подписването на Хартата на градовете от Екатерина II“, се казва в съобщението.

Президентът отбеляза важната и отговорна мисия на местните власти. „Подобряването на социалната инфраструктура на нашите градове, подобряването на селските райони и решаването на най-популярните, ежедневни проблеми на хората до голяма степен зависи от тяхната ефективна, добре координирана работа. Тук наистина разчитаме на вас – служители на всички нива на общинската власт, на вашия професионализъм, чувствителност и загриженост, на вашето искрено желание да промените живота на сънародниците си към по-добро“, отбеляза Путин. Президентът подчерта и важността на подкрепата за значими обществени инициативи, създаване на условия за участие на хората в определянето на приоритетите за развитие на техните градове и в реализацията на проекти и програми.

Той пожела успех и всичко най-добро на служителите и представителите на общинската власт.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 21 април 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО