Джордж Ръсел би приветствал Макс Верстапен в Мерцедес

Публикувано преди 6 дни  |  Спортни
Джордж Ръсел би приветствал Макс Верстапен в Мерцедес

Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел разказа за предизвикателството да бъде съотборник на Люис Хамилтън. 26-годишният британец също така заяви, че би приветствал Макс Верстапен в отбора. След всички трусове в Ред Бул и раздялата с няколко ключови фигури, все повече се заговори и за евентуално напускане на трикратния световен шампион, но към момента фактите са, че той има дългосрочен договор с Ред Бул, пише gong.bg.

„Когато дойдох в Мерцедес през 2022, точно след легендарните сезони и победи на Люис, това за мен беше огромно предизвикателство да се впиша в тима, в който той беше прекарал толкова време. Но аз вярвам в себе си и искам да се боря срещу най-добрите с еднакви автомобили, за да мога да покажа на какво съм способен. Точно това се случва с мен и Люис в последните три години. Той е страхотен съотборник, страхотен пилот“, сподели Ръсел.

„Двамата с Люис се борим всеки състезателен уикенд, така че, ще приветствам Макс, искам да се състезавам срещу най-добрите. Всеки иска да се докаже, затова нека Макс да дойде”, допълни британският пилот.

 

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 15 май 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО