Абитуриентските балове в Елхово ще се проведат на 23 и 24 май

20 май 2024 17:31  |  Общество

Отново настъпват най-щастливите мигове за всички ученици от Елхово, които завършват училище! Абитуриентските балове в Елхово ще се проведат на 23 и 24 май.

На 23 май /четвъртък/ ще се проведе балът на Професионална гимназия „Стефан Караджа“ гр. Елхово. Зрелостниците от професионалната гимназия се събират в 18:00 часа на кея в Градския парк, а от 19:00 часа пред “Часовника” на Яница и ще дефилират по ул. Търговска в посока Централен площад, а по-късно ще празнуват в Бистро-градина Краси (Вълчо).

По традиция на 24 май /петък/ ще се състои балът на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ гр. Елхово. Абитуриентите от вековното школо в Елхово се събират също в 18:00 часа на кея в Градския парк, а малко след 19:00 на Централен площад пред сградата на Община Елхово ще дефилират по пешеходната част на ул. Търговска към “Часовника” на Яница, както и по ул. „Ал. Стамболийски“ до Ресторант Каприз (Барака), където те ще отпразнуват своето завършване.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО