Мария Петрова от Елхово ще бъде депутат от 31 МИР Ямбол

  2 918 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Златомира Мострова, която беше водач на листата на ИТН за парламентарните избори в 31 МИР Ямбол, отстъпва мястото си на Мария Петрова от Елхово и ще влезе като депутат от 2 МИР Бургас.

Мария Петрова е семейна с едно дете.
Завършила съм висшето си обучение степен Бакалавър във ВТУ, продължих обучението си по финанси в БАН. Имам множество курсове и квалификации в сферата на анализа и дигиталния маркетинг. Завърших и пълната програма по Дигитален Маркетинг към СофтУни.

Професионалния си опит започнах в агенция по недвижими имоти. След това известно време ръководих маркетинговият отдел на производствена компания. 8 години работих в банковия сектор първо като кредитен експерт, а последните години и като мениджър на банков клон. През последните години развиваме семеен бизнес свързан с производство на метални конструкции. Развивала съм няколко успешни дигитални проекта.” Това казва за себе си Мария Петрова, тя добавя и че от доста време следи позицията на Слави Трифонов и решението да се включи е взела преди години!Статията е публикувана на 16 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »