Мария Петрова от Елхово ще бъде депутат от 31 МИР Ямбол

  3 021 | Публикувано преди 3 месеца  | Общество

Златомира Мострова, която беше водач на листата на ИТН за парламентарните избори в 31 МИР Ямбол, отстъпва мястото си на Мария Петрова от Елхово и ще влезе като депутат от 2 МИР Бургас.

Мария Петрова е семейна с едно дете.
Завършила съм висшето си обучение степен Бакалавър във ВТУ, продължих обучението си по финанси в БАН. Имам множество курсове и квалификации в сферата на анализа и дигиталния маркетинг. Завърших и пълната програма по Дигитален Маркетинг към СофтУни.

Професионалния си опит започнах в агенция по недвижими имоти. След това известно време ръководих маркетинговият отдел на производствена компания. 8 години работих в банковия сектор първо като кредитен експерт, а последните години и като мениджър на банков клон. През последните години развиваме семеен бизнес свързан с производство на метални конструкции. Развивала съм няколко успешни дигитални проекта.“ Това казва за себе си Мария Петрова, тя добавя и че от доста време следи позицията на Слави Трифонов и решението да се включи е взела преди години!Статията е публикувана на 16 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »