Корман Исмаилов: Дните на Пеевски в ДПС са преброени

5 юли 2024 20:04  |  България

Дните на Певски в ДПС са преброени. Доган е инсталиран лидер, човек, сменил си името в миналите години, агент на службите. Овладя структурите, стана сериозен фактор. Започна да внушава, че ДПС е негова рожба и да внушава, че не той зависи от ДПС, а ДПС зависи от него. Оттогава започна разочарованието ми.

Това разкри в интервю за „Лице в лице“ по бТВ – бивш председател на младежката организация на Движението за права и свободи.

„След това инсталира Местан, който се оказа пешка, която бързо „изгърмя“. След това Карадайъ – беше пешка, но си помисли, че може да стане царица в шах-мата. Разбира се – и той „изгърмя“.

С инсталирането на Пеевски – Доган си направи гавра с избирателите, с обществото и особено с избирателите в Турция“, посочи той.

„Зависимостите между Доган и Пеевски явно са много сериозни. Ако не беше така, досега Пеевски да беше излетял като тапа на шампанско. Рибата се вмирисва от главата“, обясни той проблема с лидерството в ДПС.

За исканията на Бойко Борисов за промяна в избирателната система, той заяви: „С трици маймуни не се ловят. Или ни правят на глупаци, или самите те вече са сериозно изглупели“.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase


НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО