Снимки: Випуск 2020 на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски” – с красота и стил на абитуриентския си бал

На 24 юни празнично дефиле по улиците на град Елхово създаде неповторима атмосфера на абитуриентския бал на Випуск 2020 в ПГ„Св. Климент Охридски”. Пред юбилейната за елховското средно училище учебна … прочети още »

От днес проверяваме онлайн невръчени глоби на КАТ

От 24 юни гражданите ще могат да правят справка чрез Портала за административни услуги на МВР за невръчени им наказателни постановления (НП) и електронни фишове. До настоящия момент те имаха … прочети още »

9 % ДДС за ресторантьори, книгоиздатели и търговци на бебешки стоки от 1 юли

От 1 юли започва да се прилага намалената ставка на данък добавена стойност от 9 % за книги, ресторантьорски и кетъринг услуги, бебешки храни и пелени. Ставката от девет на … прочети още »

БЧК предостави дарения в област Ямбол в помощ на борбата с COVID-19

ОС на БЧК – Ямбол предостави материални дарения – Кока – Кола, шоколадови изделия, хигиенни продукти и други във връзка с положението в страната, свързано с повишено ниво на риск … прочети още »

При спецоперация на територията на област Ямбол са задържани 12 лица

Специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и превантивна дейност по безопасността на движението е проведена вчера  (23.06.2020 г.) на територията на област Ямбол. В хода на операцията са … прочети още »

Задържаха 49-годишна жена откраднала златни накити в село Гранитово

Разкрита е кражба на златни накити от лек автомобил в село Гранитово. Вчера в полицията постъпил сигнал, че в село Гранитово от незаключен автомобил е отнето  портмоне със златни накити, … прочети още »

Удължават извънредната епидемична обстановка до 15 юли

Удължават извънредната епидемична обстановка до 15 юли. За момента не се предвижда въвеждането на нови строги ограничителни мерки, продължават да действат досегашните заповеди на здравния министър Кирил Ананиев. Това решение … прочети още »