ОИЦ-Ямбол откри поредицата от информационни срещи на място в Болярово и Елхово

  421 | Публикувано преди 3 седмици  | Общество

Днес екипът на Областен информационен център-Ямбол стартира ежегодните срещи на място с желаещите да получат информация за европейско финансиране. Откритите приемни бяха разположени в градовете Болярово и Елхово, където възможност да зададат своите въпроси имаха представители на всички сектори на стопанския живот-работници, работодатели, желаещи да стартират или развият бизнеса си, хора в неравностойно положение, младежи, заети в неправителствения сектор и др. Освен традиционния интерес към инвестиции в земеделски и неземеделски дейности по Програмата за развитие на селските райони, посетителите получиха информация и за възможностите за подпомагане и в културно-образователната, здравната, социалната, стопанската и др.сфери на дейност. Предвид кризата, настъпила в резултат от Пандемията на Covid-19 и последствията за бизнеса, силен интерес се отчете и към компенсаторните мерки за възстановяване на загубите. Бяха предоставени информационни и рекламни материали.

Жителите на общините Болярово и Елхово, които не успяха да посетят откритите приемни на Областния информационен център, могат да получат актуална и безплатна информация по телефон, електронна поща, на фейсбук страницата на центъра (Областен информационен център-Ямбол) или на място (гр.Ямбол, ул. „Търговска“№ 34) всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа.Статията е публикувана на 8 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »