ОИЦ-Ямбол откри поредицата от информационни срещи на място в Болярово и Елхово

  484 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Днес екипът на Областен информационен център-Ямбол стартира ежегодните срещи на място с желаещите да получат информация за европейско финансиране. Откритите приемни бяха разположени в градовете Болярово и Елхово, където възможност да зададат своите въпроси имаха представители на всички сектори на стопанския живот-работници, работодатели, желаещи да стартират или развият бизнеса си, хора в неравностойно положение, младежи, заети в неправителствения сектор и др. Освен традиционния интерес към инвестиции в земеделски и неземеделски дейности по Програмата за развитие на селските райони, посетителите получиха информация и за възможностите за подпомагане и в културно-образователната, здравната, социалната, стопанската и др.сфери на дейност. Предвид кризата, настъпила в резултат от Пандемията на Covid-19 и последствията за бизнеса, силен интерес се отчете и към компенсаторните мерки за възстановяване на загубите. Бяха предоставени информационни и рекламни материали.

Жителите на общините Болярово и Елхово, които не успяха да посетят откритите приемни на Областния информационен център, могат да получат актуална и безплатна информация по телефон, електронна поща, на фейсбук страницата на центъра (Областен информационен център-Ямбол) или на място (гр.Ямбол, ул. „Търговска“№ 34) всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа.Статията е публикувана на 8 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »