Концертна изява на читалищни състави в град Тополовград /снимки/

Публикувано преди 1 седмица  |  Общество

На 9 май в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“, Тополовград се проведе Концерт „Песен моя“, в който участваха певчески групи от Ямбол, Елхово и Тополовград.

НЧ „Развитие – 1893“ гр. Елхово се представи с изпълненията на ВГ „Родни ритми“, Вокална група „Вдъхновение“ и индивидуалното участие на Александра Атанасова, с ръководител Елена Иванова.
Концертът беше част от програмата на Тополовградското читалище, посветен на 130 годишнината от създаването му и празничната програма на Община Тополовград, посветена на 24 Май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и Ден на Тополовград.

В програмата участие взеха Вокални групи „Виолина“ и „Пятница 13“ от Ямбол с ръководител Елена Иванова, както и Детски хор „Медени звънчета“ и Мъжка вокална група „Авролета“ от Тополовград.

Концертната програма завърши с вълнуващото изпълнение на всички участници, с песента „We are the word“, което изправи публиката на крака. След края на програмата, участниците си пожелаха „До нови срещи“ и приеха поканата да гостуват на сцената на НЧ „Развитие – 1893“ в Елхово.


Статията е публикувана на 10 май 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА