Снимки: На добър час! Първи учебен ден в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово

  901 | Публикувано преди 2 седмици  | Образование

На 15 септември 2021 г. ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово отвори врати за новата учебна 2021/2022 година.

Учебната година стартира с 290 ученици, разпределени в 14 паралелки от I до VII клас и 25 деца в подготвителна група. Учениците, обхванати в целодневно обучение са 191, обособени в 8 полуинтернатни групи.

Въпреки предизвикателството, обусловено от продължаващата епидемична обстановка, институцията ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово е амбицирана за пореден път да докаже своето ниво, стъпвайки на традициите и на иновативните методи на обучение.

Малките първокласници бяха посрещнати в двора на училището с песни за добре дошли от по- големите  ученици. Поздравителни думи към тях и техните родители отправи и директорът на училището, Снежина Добрева. Тя изрази своите очаквания и заяви своята убеденост, че предстои една успешна учебна година, защото са положени усилия да се осигурят най-добрите условия за обучение и възпитание на учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“-гр. Елхово.

Началото е поставено.  Да си пожелаем една здрава и успешна учебна година!

 Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »