МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

  252 | Публикувано преди 1 месец  | Общество

МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР на МИГ – Елхово – Болярово по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., както следва:

  1. Провеждане на обучение за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от стратегията за ВОМР, за публичния и нестопанския сектор.

Обучението ще се проведе на 27.09.2021 г. и 28.09.2021 г. от 9:30 ч.. Място на провеждане: гр.Елхово, ул.“Родопи“№1, в Конферентна зала на Читалище „Развитие 1893“ – гр.Елхово.

  1. Провеждане на обучение за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от стратегията за ВОМР за стопанския сектор.

Обучението ще се проведе на 28.09.2021 г. и 29.09.2021 г. от 9:30 ч.. Място на провеждане: гр.Елхово, ул.“Родопи“№1, в Репетиционна зала на Читалище „Развитие 1893“ – гр.Елхово.

МОЛЯ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ОБУЧЕНИЯТА ДА ЗАЯВЯТ СВОЕТО УЧАСТИЕ НА:

E-mail: elhovo_lider@abv.bg ИЛИ ТЕЛ.: 0879 296 905

За допълнителна информация и връзка:

гр.Елхово, ул ”Калоян” № 13, етаж 2
тел.087/9296905, E-mail: elhovo_lider@abv.bg и office@migelhovo.org

 

Настоящата публикация е изготвена с финансовата подкрепа на Европейския съюз – Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони: „Европа инвестира в селските райони“, в изпълнение на Споразумение за изпълнение на СВОМР № РД 50-143/21.20.2016 на Сдружение „Местна инициативна група – Елхово – Болярово“. Отговорността за неговото съдържание е изцяло на МИГ – Елхово – Болярово и по никакъв начин не може да се приема, че съдържанието на списанието отразява официално становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ПРСР.Статията е публикувана на 23 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »