Проф. Костадин Ангелов: Инфантилите от ПП-ДБ влязоха в капана на проруските партии

Публикувано преди 1 седмица  |  България
Проф. Костадин Ангелов: Инфантилите от ПП-ДБ влязоха в капана на проруските партии

„Децата от ПП-ДБ, с инфантилния си маниер, влязоха в капана на възрастните проруски партии“.

Това написа на страницата си във Фейсбук бившият здравен министър Костадин Ангелов по повод отстраняването на Росен Желязков от поста председател на Народното събрание.

Такъв разбор на казуса с отстраняването на председателя на 49-ото Народно събрание и свой колега от ГЕРБ-СДС направи председателят на Комисията по здравеопазване, като нарече Росен Желязков „достоен мъж“, който „не е допуснал парламентът да се превърне в битпазар“.

Ето цялото изложение на професора:

„Разликата между децата и възрастните е, че първите не осъзнават отговорността и последиците от решенията и действията си. Децата от ПП-ДБ, с инфантилния си маниер, влязоха в капана на възрастните проруски партии.

Гласуваха отстраняване на председателя на НС, без да си дават сметка, че носят отговорност за държавата. Без да проумяват, че последиците от това решение ще са лоши за България. За евроатлантическата посока на страната. Децата от ПП-ДБ бяха елементарно употребени от проруските партии.

Росен Желязков е достоен мъж!

Професионалист с опит, сърцат и отдаден, но винаги премерен.

Умееше да балансира настроенията в залата. Не допусна парламентът да се превърне в битпазар.

Това му костваше много, повярвайте ми!

Страната ни трябва да бъде ръководена от можещите, от знаещите. От тези, за които постовете не са самоцел. На 9 юни ще дадем път на тях – на достойните държавници!“, написа проф. Ангелов.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 26 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО