Отвори врати нов кабинет по кардиология в болницата в Елхово

  1 676 | Публикувано преди 2 дни  | Общество

Нов кабинет по Кардиология в МБАЛ-Свети Иван Рилски ЕООД Елхово отвори врати на втория етаж на сградата на здравното заведение, оборудван със специализирана кардиологична апаратура, която позволява детайлно да бъдат изследвани и проследявани пациентите със сърдечни заболявания. Работи и с договор с РЗОК – Ямбол по клинични пътеки:

№ 29. Диагностика и лечение на остра и изострена хронична сърдечна недостатъчност без механична вентилация – само за лица над 18 години.
№ 33. Диагностика и лечение на ритъмни и проводни нарушения – само за лица над 18 години.

По тези кардиологични пътеки работи д-р Петър Пенчев, специалист по Вътрешни болести и Кардиология, след записване на телефон 0892256334, или на място в приемния кабинет в МБАЛ Елхово.

МБАЛ-Елхово е сключила договор и с д-р Златина Рункова, специалист по Ендокринология и болести на обмяната. Тя работи по клинична пътека № 78.1: Диагностика и лечение на декомпенсиран захарен диабет – при лица над 18 години. Записване на телефон 0988829096, или в приемния кабинет.Статията е публикувана на 23 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »