Отвори врати нов кабинет по кардиология в болницата в Елхово

  2 221 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Нов кабинет по Кардиология в МБАЛ-Свети Иван Рилски ЕООД Елхово отвори врати на втория етаж на сградата на здравното заведение, оборудван със специализирана кардиологична апаратура, която позволява детайлно да бъдат изследвани и проследявани пациентите със сърдечни заболявания. Работи и с договор с РЗОК – Ямбол по клинични пътеки:

№ 29. Диагностика и лечение на остра и изострена хронична сърдечна недостатъчност без механична вентилация – само за лица над 18 години.
№ 33. Диагностика и лечение на ритъмни и проводни нарушения – само за лица над 18 години.

По тези кардиологични пътеки работи д-р Петър Пенчев, специалист по Вътрешни болести и Кардиология, след записване на телефон 0892256334, или на място в приемния кабинет в МБАЛ Елхово.

МБАЛ-Елхово е сключила договор и с д-р Златина Рункова, специалист по Ендокринология и болести на обмяната. Тя работи по клинична пътека № 78.1: Диагностика и лечение на декомпенсиран захарен диабет – при лица над 18 години. Записване на телефон 0988829096, или в приемния кабинет.Статията е публикувана на 23 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »