Откриване на новата учебна година в детска градина „Невен“ (+снимки)

Публикувано преди 3 седмици  |  Образование

Бързо лятото горещо мина и очаква ни отново детската градина! Няма по-щастлив от мен, днес е първият учебен ден!

С тези стихове бе открито официално тържеството по случай първият учебен ден в Детска градина „Невен“.

Госпожа Панчева – директор на ДГ „Невен“, поздрави децата с настъпването на новата учебна година, като пожела на учители и деца ползотворна работа и успехи! Поздравителен адрес от кмета на община Елхово – г-н Петър Киров, отправен към гости, персонал и деца на детската градина, зачете г-жа Панчева!

С много вълнение и трепет децата изпълниха своите танци и песни, за които се погрижиха техните ръководители и музикален ръководител – госпожа Вълка Ангелова. Децата от група „Доброта“ , с учители Силвия Тодорова и Даниела Косева поздравиха децата с песните „Да протегнем на някой ръка и „Интернет“. Група „Детско царство, с учители Петя Дикова и Кръстина Тодорова, зарадваха публиката от деца с песните „Игра“ и „Бабина игра“. Малчуганите пък от група „Приятели“ с учители  Ваня Иванова и Тонка Хаджиева, изпълниха танците „Танцувай с мен“ и „Игра“. Децата от група „Бърборани – Сладурани“  с учители Снежна Желева и Красимира Михалева, представиха изящния танц „Воали“ по музика на Шопен. Децата от група „Усмивка“ с учители Марийка Узунова и Диляна Митева, изпълниха песен-игра „Седемте джуджета“ и танца „Посадима баба“. Група „Усмивка“  с учители Ваня Узунова и Диана Мартинова, поздравиха децата с песента „Седемте джуджета“ и народния танц „Посадила баба“.

Първа яслена група“Слънчо“ с мед.сестри Силвана Гендова и Калинка Добрева, танцуваха хорце по песента „Боряно, Борянке, а втора яслена група „Звездичка“, с мед. сестри Светла Нейчева и Стойка Стойчева изпълниха танца „Малките животни“. Децата от група „Звънче“ село Гранитово, с учители  Мария Георгиева и Марина Ковачева, поздравиха децата в двора на ОУ „Хаджи Димитър“ със стихотворението „Буквите“ и изпълниха „ Песен за числата“. Децата от група “ Здравец „, с учители Пенка Янузова и Венелина Драгоева, село Лесово, се поздравиха със стихотворения и песента „Здравей, детска градина“.

Празникът завърши с традиционна питка и мед, поднесена от директора на ДГ „Невен“ – госпожа Милена Панчева.Статията е публикувана на 15 септември 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »