Десподов капитан на България на новата „Армия“: Май ще станем за смях

Публикувано преди 1 година  |  Спортни

Много дискусии се пораждат относно българския футбол напоследък. Чисто на национално ниво – фактите са, че България отстъпва много от историческите си позиции във футбола.

Любопитно е, че капитан на „лъвовете“ е Кирил Десподов. Личното ми мнение е, че той е категорично най-силният български футболист в момента и слаб избор за капитан на „трикольорите“.

Най-вече поради действия и реплики на Десподов, които може да са обидили много „червена“ България, а и „сините“ в малко по-далечно минало.

От ЦСКА анонсираха, че в близко бъдеще ще имат нов стадион и искат да са домакини на мачове на националите ни.

Повече от логично изглежда „лъвовете“ да играят срещи на новата „Армия“, ако всичко с модернизацията на стадиона се случи по план.

В предишния кръг на шампионата Десподов попи с пълни шепи от „любовта“ на „червените“ фенове. Той е лидер на Лудогорец, бивша звезда на „армейския“ тим и считан от мнозина фенове на ЦСКА за футболен предател.

На този етап, ако Десподов е капитан на България и предстои мач на „лъвовете“ на стадиона на ЦСКА, може да се очаква да станем за смях на футболния свят.

Поради мощно освиркване, дори замеряне с предмети на Десподов от родната публика. Възможен е и резултат – служебно 0:3. И понеже футболът все пак би трябвало да е… заради феновете.

И ако не е правилно играч да бъде замерян с предмети, то не виждам как може публиката да бъде спряна да скандира за или против футболист.

Един въпрос в бъдеще време: Как точно Кирил Десподов ще е капитан на „лъвовете“ на „Армията“ и да очакваме мероприятието да мине „по мед и масло“?

Това питане е много актуално, ако ситуацията във футбола ни остане непроменена.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 4 май 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО