Шокиращата история на Едоардо!

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Шокиращата история на Едоардо!

В последните дни в Италия нашумя запис на фен на Рома, който се казва Едоардо и който успя да шокира всички слушатели. След прекъснатия мач на Рома с Удинезе неделя следобед, този привърженик на ‘’вълците’’ се е обадил в радио, което е посветено на мнения на феновете на тима.

Този път обаждането обаче е било по-различно от обичайните такива. Едоардо звъни с думите ‘’Не искам да говоря за мача с Удинезе, искам да ви кажа нещо много по-голямо’’, следва дълбока въздишка. ‘’Всъщност звъня да ви кажа нещо, защото не спирам да го мисля в последните дни.

На 22 май имам записан час в швейцарска клиника за извършване на евтаназия. От известно време съм подал заявка за процедурата. Та, звъннаха ми и ми казаха, че имат свободен час за 22 май. Швейцарците са много странни, все едно си записах час за СПА процедура, но както и да е.

Нещо в мен ме спря и ми каза: ‘’Чакай, ти на 22-ри имаш работа!’’ и се замислих, че тогава е финалът на Лига Европа в Дъблин. Наистина не знам какво да правя, но искрено се надявам да вземем тази ш*бана купа!’’.

Записът е достигнал много бързо до ръководните фактори в Рома, както и до самия Даниеле Де Роси, който с емоционално послание се обръща към Едоардо, с призив да им отговори.

Идеята им е да го поканят да прекара един ден с тима, както и евентуално да бъде с тях на финала в Ирландия, ако ‘’вълците’’ успеят да стигнато до него.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 17 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО